Ons team

Marcel van de Ven, directie
In dienst sinds 1 januari 1995, eigenaar sinds 2000

 

Marcel leerde de kneepjes van het vak op de MTS werktuigbouwkunde en motorvoertuigentechniek. Tegenwoordig houdt hij zich met name bezig met de algehele bedrijfsvoering en de in -en verkoop van auto’s. De hobbies van Marcel zijn voetbal en squash. Ook houdt hij van een avondje stappen en gaat hij graag op wintersport.
marcel@autobedrijfvandeven.nl

 

Erik Lucassen, monteur
In dienst sinds 1 mei 2014

Erik leerde de basis op de LTS Motorvoertuigen. Daarna ging hij verder voor o.a. 1e Monteur, 1e auto electro Leermeester en APK-Keurmeester. Daarnaast specialiseerde hij zich in Hybride voertuigen en STEK. Erik is ruim 27 jaar Peugeot Technisch Specialist. In zijn vrije tijd maakt Erik het liefst mooie toertochten op zijn motor. Ook kampeert hij graag en gaat hij hardlopen in de regio.

 

Mike Kersten, monteur
In dienst sinds 1 september 2007

Mike leerde het vak op de opleidingen VMBO Basis en VMBO Kader Voertuigentechniek. Daarna ontwikkelde hij zich verder op het ROC Eindhoven. Ook volgde hij de opleidingen tot Technisch Specialist en APK-Keurmeester. Mike is lid van schutterij St. Petrus. Hij gaat graag uit, het liefst met carnaval. Daarnaast bezocht hij regelmatig een optreden van Normaal.

 

Perry Reiniers, monteur
In dienst sinds 1 oktober 2015

Perry ging na het behalen van zijn VMBO-K diploma naar de Gildeopleiding voor Monteur niveau 3, in juli 2018 heeft hij deze opleiding afgerond. Inmiddels is hij ook in het bezit van zijn diploma Technisch Specialist en APK keurmeester. In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen, viert hij carnaval en sleutelt hij ook graag aan auto’s.

 

Bram Vousten, monteur

In dienst sinds 1 september 2019

Bram begon zijn opleiding met VMBO-T. In 2019 kwam hij als stagiair BBL niveau 2-3 1e autotechnicus bij ons werken en hij heeft in juni 2022 de opleiding BBL niveau 4 Technisch Specialist ook bij ons afgerond.  Hij voetbalt bij voetbalvereniging Montagnards in Bergen, kijkt graag Formule 1 en vindt het gezellig om met z’n vrienden op het terras te zitten.

 

 

 

 

 

 

 

EEN TEAM VAN SPECIALISTEN

Wendy van de Ven, directie
In dienst sinds 1 september 2001, eigenaar sinds 2013

Wendy volgde na het behalen van haar VWO diploma de opleiding tot Radiodiagnostisch Laborante. Ze is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de administratie, belastingen en verzekeringen. In haar vrije tijd wandelt ze graag, leest Wendy graag een boek of gaat ze gezellig koffie drinken met vriendinnen. Wendy is dol op vakantie, ook wintersport.
wendy@autobedrijfvandeven.nl


Hans Verhaegh, receptie/magazijn
In dienst sinds 1 december 1999

Ook Hans is zeer breed opgeleid: LTS Elektro, LTS motorvoertuigen en MBT. Vervolgens de opleiding tot 1e monteur, APK-keurmeester, Elektromonteur en Airco specialist. In zijn vrije tijd rijdt Hans graag op zijn Enduro of is hij weer bezig met auto’s.
hans@autobedrijfvandeven.nl
Bjorn van den Woldenberg, monteur
In dienst sinds 1 augustus 2017

Bjorn begon zijn opleiding met VMBO-T en volgde aansluitend BOL4 Technisch Specialist. Hij behaalde daarna zijn papieren voor APK-keurmeester. Hij is lid van Schutterij Prins Hendrik in Afferden en houdt van uitgaan en autocross. Hij heeft in 2017 en 2018 meegedaan aan de CarbageRun.


Dennis Wijnhoven, monteur
In dienst sinds 1 juni 2021

Dennis is monteur, die we kunnen inschakelen als ZZP-er. Hij is in het bezit van het diploma 1e autotechnicus niveau 3, het F-gassen certificaat (airco service) en hij is ook APK keurmeester. Hij vindt (bijna) alles wat met auto’s te maken heeft leuk. Verder houdt hij van muziek en hij vindt het gezellig om met z’n vrienden een pilsje te drinken.Ad Reinders, manusje van alles

De altijd opgewekte Ad is ons manusje van alles. Hij rijdt met de ophaalwagen door het hele land om auto’s op te halen, zorgt voor de koffie, wast de overalls, geen taak is hem te gek! Wanneer hij niet bij ons is, rijdt hij graag motor en bezoekt ook graag motor -en autobeurzen.Wilma Egberts, interieurverzorgster

In dienst sinds 1 augustus 2008

Wilma zorgt al jaren dat ons bedrijf er schoon en netjes uitziet, ze is een echte wervelwind. In haar vrije tijd is ze graag actief in de sportschool en ze houdt van theater en dansen. Ook geniet ze erg van haar kinderen en kleinkinderen.