Ons team

Marcel van de Ven, directie
In dienst sinds 1 januari 1995, eigenaar sinds 2000

Marcel leerde de kneepjes van het vak op de MTS werktuigbouwkunde en motorvoertuigentechniek. Tegenwoordig houdt hij zich met name bezig met de algehele bedrijfsvoering en de in -en verkoop van auto’s. De hobbies van Marcel zijn voetbal en squash. Ook houdt hij van een avondje stappen en gaat hij graag op wintersport.
marcel@autobedrijfvandeven.nl

Wendy van de Ven, directie
In dienst sinds 1 september 2001, eigenaar sinds 2013

Wendy volgde na het behalen van haar VWO diploma de opleiding tot Radiodiagnostisch Laborante. Ze is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de administratie, belastingen en verzekeringen. In haar vrije tijd wandelt ze graag, leest Wendy graag een boek of gaat ze gezellig koffie drinken met vriendinnen. Wendy is dol op vakantie, ook wintersport.
wendy@autobedrijfvandeven.nl

Ton Kleintjens, monteur
In dienst sinds 1 augustus 1972

Ton ging na de opleiding LTS Metaal verder met de opleidingen LTS-T stroom monteur en Innovam Monteur. Ook volgde hij de opleiding tot APK-keurmeester. Ton wandelt graag in zijn vrije tijd en houdt ook van verbouwen. In oktober 2020 gaat Ton genieten van zijn pensioen.

Erik Lucassen, monteur
In dienst sinds 1 mei 2014

Erik leerde de basis op de LTS Motorvoertuigen. Daarna ging hij verder voor o.a. 1e Monteur, 1e auto electro Leermeester en APK-Keurmeester. Daarnaast specialiseerde hij zich in Hybride voertuigen en STEK. Erik is ruim 27 jaar Peugeot Technisch Specialist. In zijn vrije tijd maakt Erik het liefst mooie toertochten op zijn motor. Ook kampeert hij graag en gaat hij hardlopen in de regio.

Hans Verhaegh, receptie/magazijn
In dienst sinds 1 december 1999

Ook Hans is zeer breed opgeleid: LTS Elektro, LTS motorvoertuigen en MBT. Vervolgens de opleiding tot 1e monteur, APK-keurmeester, Elektromonteur en Airco specialist. In zijn vrije tijd rijdt Hans graag op zijn Enduro of is hij weer bezig met auto’s.
hans@autobedrijfvandeven.nl

Mike Kersten, monteur
In dienst sinds 1 september 2007

Mike leerde het vak op de opleidingen VMBO Basis en VMBO Kader Voertuigentechniek. Daarna ontwikkelde hij zich verder op het ROC Eindhoven. Ook volgde hij de opleidingen tot Technisch Specialist en APK-Keurmeester. Mike is lid van schutterij St. Petrus. Hij gaat graag uit, het liefst met carnaval. Daarnaast bezocht hij regelmatig een optreden van Normaal.

Bjorn van den Woldenberg, monteur
In dienst sinds 1 augustus 2017

Bjorn begon zijn opleiding met VMBO-T en volgde aansluitend BOL4 Technisch Specialist. Hij behaalde daarna zijn papieren voor APK-keurmeester. Hij is lid van Schutterij Prins Hendrik in Afferden en houdt van uitgaan en autocross. Hij heeft in 2017 en 2018 meegedaan aan de CarbageRun.

Perry Reiniers, monteur
In dienst sinds 1 oktober 2015

Perry ging na het behalen van zijn VMBO-K diploma naar de Gildeopleiding voor Monteur niveau 3, in juli 2018 heeft hij deze opleiding afgerond. Twee jaar later, juni 2020, heeft hij zijn diploma Technisch Specialist niveau 4 behaald. In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen, viert hij carnaval en sleutelt hij ook graag aan auto’s.

René van der Lee, monteur
In dienst sinds 1 maart 2020

René ging na de opleiding LTS C niveau verder met de opleidingen 2e en 1e monteur. Hij volgde daarna de opleiding tot APK-keurmeester en Diagnosespecialist. Hij heeft ruim 20 jaar bij de VW-dealer gewerkt. René houdt van voetbal en klussen in huis en tuin, bezoekt graag een braderie en gaat graag met vrienden naar de kroeg.