Ons team

Marcel van de Ven, directie
In dienst sinds 1 januari 1995, eigenaar sinds 2000

Marcel leerde de kneepjes van het vak op de MTS werktuigbouwkunde en motorvoertuigentechniek. Tegenwoordig houdt hij zich met name bezig met de algehele bedrijfsvoering en de in -en verkoop van auto’s. De hobbies van Marcel zijn voetbal en squash. Ook houdt hij van een avondje stappen en gaat hij graag op wintersport.
marcel@autobedrijfvandeven.nl

Wendy van de Ven, directie
In dienst sinds 1 september 2001, eigenaar sinds 2013

Wendy volgde na het behalen van haar VWO diploma de opleiding tot Radiodiagnostisch Laborante. Ze is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de administratie, belastingen en verzekeringen. In haar vrije tijd wandelt ze graag, leest Wendy graag een boek of gaat ze gezellig koffie drinken met vriendinnen. Wendy is dol op vakantie, ook wintersport.
wendy@autobedrijfvandeven.nl

Erik Lucassen, monteur
In dienst sinds 1 mei 2014

Erik leerde de basis op de LTS Motorvoertuigen. Daarna ging hij verder voor o.a. 1e Monteur, 1e auto electro Leermeester en APK-Keurmeester. Daarnaast specialiseerde hij zich in Hybride voertuigen en STEK. Erik is ruim 27 jaar Peugeot Technisch Specialist. In zijn vrije tijd maakt Erik het liefst mooie toertochten op zijn motor. Ook kampeert hij graag en gaat hij hardlopen in de regio.

Hans Verhaegh, receptie/magazijn
In dienst sinds 1 december 1999

Ook Hans is zeer breed opgeleid: LTS Elektro, LTS motorvoertuigen en MBT. Vervolgens de opleiding tot 1e monteur, APK-keurmeester, Elektromonteur en Airco specialist. In zijn vrije tijd rijdt Hans graag op zijn Enduro of is hij weer bezig met auto’s.
hans@autobedrijfvandeven.nl

Mike Kersten, monteur
In dienst sinds 1 september 2007

Mike leerde het vak op de opleidingen VMBO Basis en VMBO Kader Voertuigentechniek. Daarna ontwikkelde hij zich verder op het ROC Eindhoven. Ook volgde hij de opleidingen tot Technisch Specialist en APK-Keurmeester. Mike is lid van schutterij St. Petrus. Hij gaat graag uit, het liefst met carnaval. Daarnaast bezocht hij regelmatig een optreden van Normaal.

Bjorn van den Woldenberg, monteur
In dienst sinds 1 augustus 2017

Bjorn begon zijn opleiding met VMBO-T en volgde aansluitend BOL4 Technisch Specialist. Hij behaalde daarna zijn papieren voor APK-keurmeester. Hij is lid van Schutterij Prins Hendrik in Afferden en houdt van uitgaan en autocross. Hij heeft in 2017 en 2018 meegedaan aan de CarbageRun. Sinds april 2021 werkt Bjorn ook bij Dakar Team van De Rooy.

Perry Reiniers, monteur
In dienst sinds 1 oktober 2015

Perry ging na het behalen van zijn VMBO-K diploma naar de Gildeopleiding voor Monteur niveau 3, in juli 2018 heeft hij deze opleiding afgerond. Inmiddels is ook in het bezit van zijn diploma Technisch Specialist en APK keurmeester. In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen, viert hij carnaval en sleutelt hij ook graag aan auto’s.

Dennis Wijnhoven, monteur
In dienst sinds 1 juni 2021

Dennis werkt 3 dagen in de week bij ons als monteur. Hij is in het bezit van het diploma 1e autotechnicus niveau 3, het F-gassen certificaat (airco service) en sinds kort is hij ook APK keurmeester. Hij vindt (bijna) alles wat met auto’s te maken heeft leuk. Verder houdt hij van muziek en hij vindt het gezellig om met z’n vrienden een pilsje te drinken.