import auto’s

We willen u graag  helpen aan de gewenste occasion.  We weten ook heel goed dat deze niet altijd in Nederland te vinden is.  Daarom importeren wij ook auto’s, Duitsland is tenslotte dichtbij. Met deze service wordt het makkelijker om u aan de auto te helpen die voldoet aan al uw wensen.

Een geïmporteerde auto heeft vaak voordelen

Een geïmporteerde auto kiest men vaak voor de extra voordelen zoals lagere kilometerstanden, een motor met meer vermogen of een luxueuze uitstraling. Dit kan voor u financieel aantrekkelijk zijn. Neem contact met ons en bespreek uw wensen dan gaan wij voor u op zoek naar de juiste auto. Deze wordt dan voor u naar Nederland gehaald, nagekeken en geïmporteerd. Voorzien van de juiste papieren en Nederlands kenteken kunt u dan op pad met uw nieuwe aanwinst.

Kennis van de regels voor het importeren

Misschien heeft u  zelf al gekeken bij onze oosterburen. En heeft u  daar de perfecte auto gevonden maar niet de tijd of kennis om deze te importeren. Er zijn verschillende regels en richtlijnen waaraan moet worden voldaan bij het importeren van een auto. Wij nemen dat werk voor u dan ook graag uit handen.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.